Byggmedia logotyp

Facebookannonsering

Tillsammans lägger vi upp en strategi och budget för hur ni ska jobba med Facebook där vi hjälper er med inlägg, filmer, bilder, texter och kampanjer. Vi skapar företagssida, annonser, evenemang med mera. Om ni vill så kan vi sköta all publicering på Facebook åt er. Då gör vi en plan för hur ofta inlägg ska publiceras och ni lämnar över hela ansvaret till oss.

Byggmedia hjälper kunder inom bygg, el, vvs och energisektorn med att lyckas nå ut via sociala medier. Kontakta oss för att börja nu.

Facebook Lead

Facebook Lead är en annonstyp på Facebook där kunden fyller i sina kontaktuppgifter direkt på Facebook. Resultatet av denna typ av annons är i många fall mycket bra. Dessutom kan man på ett enkelt sätt mäta resultatet av annonsen.

 
 

Exempel på annons

En annons som använder annonstypen Facebook Leads ser ut som vilket Facebook inlägg som helst. En bild med en text och en uppmaning att läsa mer. I fallet med Facebook Leads handlar uppmaningen om att lämna sina kontaktuppgifter. I detta fall då för ett hembesök ang solpaneler från Nibe.

När kunden klickat på Läs mer kommer det upp en ruta med mer information om vad som gäller samt ett kontaktformulär. Kunden fyller då i sina kontaktuppgifter direkt på Facebook, vilket gör att det blir enkelt för kunden och på så sätt ökar antalet som skickar en förfågan.

Kunden lämnar enkelt sina kontaktuppgifter direkt på Facebook

Kontakta oss

Mikael Englund

Kundansvarig och innehållsproduktion

info@byggmedia.se 
070-518 99 10