Funktioner

Upptäck alla funktioner vi erbjuder för att skapa en professionell hemsida utan krångel som dessutom är säljande, snabb och snygg!

 

Välj någon av våra mallar som vi sedan anpassar för att passa ditt företag. Du väljer helt fritt färger, typsnitt, storlekar på moduler och utformning av formulär. Alla våra sidmallar är optimerade för att se lika bra ut på telefonen som en stor skärm. Dessutom är våra hemsidor blixtsnabba och förberedda med grundläggande sökmotoroptimering. 

 

Anpassningsbara mallar

Välj den mall som passar dig bäst och anpassa helt fritt med hjälp av oss. Byt färger, typsnitt och byt navigering mm.

Mobilanpassad

Alla våra mallar är mobilanpassade och optimerade för att vara snabba och användarvänliga på telefonen.

Sökmotoroptimerat

Vi har byggt publiceringsverktyget med SEO i åtanke vilket gör att det är lätt att optimera sidor och innehåll. Det finns också inbyggda funktioner som hjälper dig med optimering.

Avancerade formulär

Branschanpassade formulär som ger professionella offertförfrågningar, beställningsformulär och formulär med filuppladdning.

Besökarstatistik

Månadsvis skickar vi ut statistik om hur många som besökt er hemsida samt annan information om besökarnas beteende. Ni kan också när som helst logga in på hemsidan och se månadens statistik.

SMS-formulär

Nu kan era kunder kontakta er via ett snabbforulmär på hemsidan direkt till er telefon som ett SMS. Det har visat sig ge fler kontakter och en lägre tröskel för besökarna på hemsidan att företag.

Mediabibliotek

Ladda upp bilder, filmer och andra dokument som du sedan kan publicera på hemsidan eller dela. Det finns även en uppladdningslänk som du kan dela med exempelvis din reklambyrå för att låda dom skicka stora filer.

HTML-editor

För dig som vill jobba med egen design av moduler så finns en HTML-editor där du kan jobba i helskärmsläge och enkelt förhandsgranska resultatet. Du kan enkelt styra visning i spalter och med padding.

SMS formulär

Låt dina kunder kontakta dig med meddelande direkt till din telefon.

Mediabibliotek

Smarta funktioner med automatisk beskärning av bilder med objekt- och ansiktsigenkänning. 

Enkel innehållsredigering

När du är inloggad i Moln8 har du alltid redigeringsverktygen nära tillhands om du vill ändra något på hemsidan.

GDPR

Integritetspolicy och godkännande av Cookies med automatisk generering av dina företagsuppgifter i texten.

Formulär

Avancerad formulärbyggare med oändliga möjligheter. Spara kontakter på servern och exportera som Excelfil eller låt dina kunder ladda upp stora filer som i normala fall inte kan skickas med e-post.

Statistik

Du kan när som helst se information om besökare på din hemsida. Vi skickar också ut en utförlig rapport en gång i månaden till din e-post.

SEO

I vårt system får du vägledning för att lyckas med sökmotoroptimering. Vi hjälper er också med tips samt har guider för att lyckas med SEO.

Typsnitt och färger

Du ställer enkelt in typsnitt för hela sidan och väljer förinställda färger för att passa ditt varumärke.