Byggmedia logotyp

Om oss

Vi jobbar uteslutande med företag inom Bygg, VVS, El  och Energisektorn. Vi kan branschen och har genom åren lärt oss vad som fungerar och vad som inte fungerar.

 

Internetriddare i över 10 år

Vi har gedigen kunskap inom digital marknadsföring och vi vet hur man skapar affärer på nätet

100% nöjdkundgaranti

Är du inte nöjd får du alltid tillbaka dina pengar. Det enda vi kräver av dig är att du berättar vad du inte är nöjd med, så vi kan bli ännu bättre till nästa gång. 100% nöjdkundgaranti

Raka rör

Total öppenhet och transparans i allt vi gör. Inga långa avtal.

Alla ska med

Vårt motto är att även de lilla företaget ska ha råd att skapa bättre och mer affärer på nätet.

 

Det började med braskaminer

 

Allt började med att vi startade en ehandel för braskaminer. En av våra kunder tillverkar och säljer skorstenar och kaminer. I arbetet med kunden såg vi att det fanns ingen som hade ett bra erbjudande på nätet.

Vi startade då själv www.brakaminer.se. Ganska snabbt fick brakaminer.se bra synlighet och försäljningen tog fart. Anledningen till att vi startade ehandeln var kanske inte primärt att sälja kaminer, utan att se om det var möjligt att slå igenom och nå ut. När väl det var gjort så sålde vi ehandeln och fokuserade nu ännu mer på att hjälpa andra.

Byggmedia har ett enda enkelt mål; Göra livet på nätet lättare för företag och att skapa bra affärer på nätet.

Våra kunder är företag inom bygg, vvs, el och energibranschen. Detta gör att vi kan branschen och snabbt kan sätta in oss i våra kunders behov.

Vi vill att du ska kunna fokusera på din huvudverksamhet och kan lita på att vi gör ett bra jobb och hittar de bästa sättet att hitta nya kunder till ditt företag.

 

Redo att ta ett snack?

  • Mikael är utbildad journalist och har efter sin karriär på SVT arbetat med företagsutveckling, digital marknadsföring och försäljning i många år. Mikael är kundansvarig och den tillsammans med Jonas som ni skall prata med för att lägga upp strategier för hur ni ska lyckas på nätet.
  • Jonas är utbildad tv-fotograf, redigerare, grafiker och har stor erfarenhet av arbete med att bygga starka varumärken. Jonas jobbar med försäljning och support på Byggmedia samt gör också layout, grafik, logotyper och annat innehåll till era digitala kampanjer.
  • Jan är tillsammans med Jonas den som utvecklat den digitala marknadsförings plattformen Moln8 som byggmedia använder för att producera sina snabba hemsidor. Jan har jobbat med webbutveckling sedan 1997 och har specialiserat sig på att utveckla verktyg som gör det enklare att bygga bättre webbplatser.

 

Kundansvarig och innehållsproduktion

Mikael Englund

Kundansvarig och innehållsproduktion
info@byggmedia.se
070-518 99 10

Försäljning, webbdesign, support

Jonas Svedin

Försäljning, webbdesign, support
jonas@byggmedia.se
070-341 43 65

Utvecklare, webbdesign

Jan Östlund

Utvecklare, webbdesign